Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa
Jornalet qu’a aufrit a toti es comerçants dera Val d’Aran afectadi per aiguat, publicitat gratuita quan n’agen de besonh. Qu’ei eth nòste modèst graet de sable. Aguesta aufèrta qu’ei extensibla a toti es comerçants de Hòs, de Sant Beat, de Varossa, de Lavedan, eca.; e tanben as autoritats que volguen hèr campanhes de volontariat, d’arrecuelhuda de sòs o messatges de coratge ara poblacion.
 
Eth prumèr a arrespóner era prepausa de Jornalet ei estat er Otèl Euròpa, de Les, que per causa der aiguat a perdut fòrça  resèrves qu’auie entad aguest estiu.
 
Per açò, ath delà d’ecoratjar-vos a visitar Les e a lotjar-vos-i,  vo’n arrecomanam eth sòn perfil Facebook, a on i traparatz informacions detalhades e fòtos de com eth Baish Aran a viscut es aiguats.
 
Visitatz eth Facebook der Otèl Euròpa, e hetz-vo’n amics.
 



FM

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article