Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

facebooks

DiEM25 Occitània

https://www.facebook.com/groups/962531367170084/

Aquesta setmana avèm raportat sus Jornalet la creacion del Movement per la Democracia en Euròpa en 2025 (DIEM25, en anglés Democracy in Europe Movement 2025), una plataforma politica paneuropèa que sa tòca es d’arribar a mai de transparéncia, mai de democracia e mai de justícia sociala dins l’Union Europèa (UE). Es impulsat per l’èx-ministre de l’economia del primièr govèrn grèc de la coalicion Syriza, Giannis Varoufakis.
 
Nos ne parla tanben Maime Caillon dins son article d’opinion, que nos ne presenta lo grop de discussion en occitan que creat sus Facebook: DiEM25 Occitània.
 
 
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

JP la rapieta Erewhon
1.

Nonmàs un soschament :

Coma un « grop » pòt bastir ‘na perpausici’ democratica « autra » desempuei un site de merchand que per i entrar fau balhar son arma a la NSA ?

  • 0
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article