Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

facebooks

Amics del CIRDÒC

www.facebook.com/amicsdelCIRDOC/

E mai se nasquèt en junh passat, es ara, après la menaça de Robert Ménard, que l’associacion dels Amics del CIRDÒC fa una crida a l’adesion, amb la tòca de bastir un malhum de la societat civila qu’acompanhe lo centre de documentacion occitan.
 
Lo cònsol ultradrechista de Besièrs, jol fals pretèxt de restriccions budgetàrias, a decidit de suprimir la subvencion annala, siá mai del 18% del budget, çò que met en perilh la santat de l’institucion e son foncionament.
 
L’associacion dels Amics del CIRDÒC a per tòca d’acompanhar lo CIRDÒC dins sa volontat d’enriquir e valorizar sas colleccions, e dins totas sas activitats. L’associacion prepausa de jogar un ròtle actiu al costat del centre de documentacion en recercant en la creissença constanta e la valorizacion de sas colleccions, en contribuissent a la creacion de ligams socials e al desvolopament d’escambis culturals entre sos membres. Per aderir, cal mandar un chèc de 10 èuros a l’adreiça dels Amics del CIRDÒC, 2 Carrièra de l’Ancian Corrièr, 34000 Montpelhièr. Per mai d’informacions, podètz contactar per e-mail amicsdelcirdoc@lapo...

Vesitatz-ne la pagina Facebook e cliclatz sus m'agrada.




Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se podètz sosténer en venent sòci dels Amics de Jornalet o de l’associacion ADÒC, contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article