Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

facebooks

#2017oc

https://www.facebook.com/2017oc/

Après aver obtengut la responsa de 7 candidats a l'eleccion presidenciala, lo collectiu #2017oc ven de metre en linha la part de sa plataforma consagrada a las eleccions legislativas.

Dins aquel sens an adaptat la plataforma web qu’a servit per las presidencialas per tocar lo mai possible de candidats, almens dins totes los departaments de domeni occitan.
 
La campanha comuna #2017oc menada per las eleccions presidencialas a permés de far d’informacion sus la situacion de la lenga nòstra e de sos besonhs, de recebre las responsas de 7 candidats o de lors còlas e de conéisser la posicion interessanta d’un partit e la del novèl president de la Republica. Aquelas responsas, totjorn consultablas sul sit www.2017oc.fr, nos deurián benlèu poder servir de mai d’un biais.
 
Aquela campanha a fach la pròva de l’eficacitat de l’accion collectiva pontuala. Per aquesta rason, aquesta setmana vos recomandam que vesitetz la pagina Facebook de la campanha #2017oc.



abonar los amics de Jornalet
 

Etiquetas

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article