Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Rugbi XIII: los Dracs en posicion “pausa”

Qual sautarà de jòia aprèp la partida de Brisbane, aqueste dimècres? Los Blaus de la Nòva Galas del Sud o los Violets de Queensland?
Qual sautarà de jòia aprèp la partida de Brisbane, aqueste dimècres? Los Blaus de la Nòva Galas del Sud o los Violets de Queensland?
Los Dracs catalans i arriban pas mai: contra d’esquipas a lor portada, lor i manca totjorn lo pichon quicòm per ganhar. Un còp de mai, aqueste dimenge, a Salford, lo capitani Casty dobriguèt la marca tre la segonda minuta e los Catalans virèron primièrs al mièg temps: 14-12. Puèi, jos la pluèja, tenguèron trenta quatre minutas abans de prene un ensag assassin de Dobson: 18-14 pels Diables Roges.
 
Los Dracs sèrvan la setena plaça al classament, mas los seisens an ara quatre punts d’avança sus eles, e demòran jos la menaça de las doas formacions d’Hull, dos punts darrièr. Va caler assegurar una plaça dins los uèit primièrs dins las tres partidas que demòran. Sabi pas se cal gausar dire qu’una victòria a Widnes dimenge que ven es dins lo domeni del possible.
 
En cap de classament, los Rinocèros de Leeds s’escapan mercé a una bèla victòria cò dels segonds, Saint Helens: 46-18.
 
 
La granda partida
 
Dimècres, en Austràlia, a Brisbane, se jogarà la tresena partida dels Estats d’Origina; una partida decisiva, vist que Queensland ganhèt lo primièr rescontre e la Nòva Galas del Sud la segonda. Es de mal balhar lo nom del venceire probable; la sola causa de segura es qu’aurem encara una partida de tria de seguir! (Se poirà veire sus Be In Sport 3, sul còp de miègjorn, ora occitana.)
 
 
 
 
Alan Roch
 
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Alan Roch Carcassona
1.

Queensland se passeja : 52-6
http://www.sportchoc.tv/article/greg-glisse-de-plaisir

  • 0
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article