Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Paul Goze, elegit president de la liga de rugbi francesa

Li caldrà daissar la presidéncia de l’USAP de Perpinhan

Paul Goze
Paul Goze
Lo president de l’USAP de Perpinhan, Paul Goze, foguèt elegit divendres passat president de la liga de rugbi francesa (Liga Nacionala de Rugbi, LNR) pels quatre ans que venon. L’assemblada generala d’aquel organ directiu de l’LNR, amassada divendres a París, elegiguèt Goze per remplaçar Pierre-Yves Revol, en carga dempuèi 2008. Goze quitarà la presidéncia del club catalan de rugbi.
 
Nascut a Perpinhan (Païses Catalans) fa seissanta-un ans, Goze foguèt jogaire de l’USAP de 1971 a 1980, e president del club perpinhanés de 1989 a 1993, e mai de 2007 fins ara. En 2009 poguèt celebrar lo primièr títol de liga de l’union esportiva de Perpinhan dempuèi 1955.
 
Goze, tresen president de l’LNR après Revol e Serge Blanco, s’impausèt en fàcia de Max Guazzini, èx-president de l’Stade Français de París (1992-2011), del vicepresident de l’LNR, Patrick Wolff, e del president de l’esquipa d’Agen, Alain Tingaud.

Etiquetas

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article