Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.LengadòcLengadòc BasCabardés

De noms, de sòuses e de cants per las ivernalas de Cabardés

Del 15 al 18 de genièr

Francesa de Fanti
Francesa de Fanti
L’edicion de 2013 de Las Ivernalas de Cabardés se tendrà del 15 al 18 de genièr amb tres rendètz-vos dobèrts a totes.
 
L’Estanquet mesadièr de Fasètz la Lenga en Cabardés dobrirà lo talh amb una charradissa e d’escambis sus la toponimia, lo dimars 15 a l’Ostal de Cabardés d’Argon (18h30).
 
Dimècres 16, Sala Na Loba, a Puègnautièr (18h30), la Companhiá Gargamèla presentarà son espectacle bilenga Quant còsta? Dos palhassas travèrsan los temps per parlar dels escambis, del comèrci e de las monedas de la pre-istòria al jorn de uèi! Una pèça en direccion del jove public que cadun e caduna ne pòt tirar profit a tot atge!
 
Divendres 18, meteis luòc e meteissa ora, Francesa de Fanti parlarà del cant popular occitan e illustrarà sos dires de quauquas interpretacions per remembrar lo temps ont lo cant ritmava la vida de monde, las sasons e los trabalhs de la tèrra.
 
Las Ivernalas de Cabardés son menadas per la seccion d’Aude de l’IEO: +33 (0)4 68 25 19 78; ieo11(a)ieo-oc.org.
 
 
 
 
IEO Aude

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article