Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.ProvençaProvençaCrau

Quentin Willaume a ganhat lo concors d’estiu de Jornalet

Quentin Willaume a ganhat lo concors d’estiu de Jornalet. Lo tèma del concors èra “Jornalet e tu” e sus la fòto podètz veire lo jove ganhaire qu’es a legir lo Jornalet sus una tauleta, davant lo panèl de Selon de Provença, decorat amb un pegasolet d’aqueste jornal e amb lo drapèl del país nòstre.
Alavetz lo Quentin lèu recebrà a son domicili un lòt de produches de Macarèl.
Cal soslinhar que tota la còla de Jornalet es estonada per la pauca quantitat de fòtos qu’aqueste còp los legeires nos an mandat. Lo concors que ven serà mai aisit.
 
Mercés plan a totes pel vam e la vida que balhatz a aqueste mèdia e al país, e mercés sustot a Quentin Willaume, un dels legeires mai coroses de Jornalet, la gaseta occitana d’informacions.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Laurenç Gavotina
4.

Brau a Quentin !

  • 5
  • 0
Pirolet
3.

#1 Pagnol? Avètz dich Pagnol? Lo que presidèt lo centenari de Charles Maurras?

  • 1
  • 0
Quentin Willaume Marck / Ais
2.

Mercé a tota la chorma Jornalet e a Macarel per lo lòt de produches de qualitat recebut en çò mieu!!!

  • 7
  • 0
pèire cardenal
1.

seloun de prouvènço, aquo es marcat sus la plancarta dau ganhant, Sant-Romieg de provença, Lormarin de Provença, vaqui la règla ! ailàs, dins nostra bèla provença de mistral e de marcel Pagnol, lei felibres e assimilats quora an vougut signalar qu'eriam en Provença, non pas de marcar Cadenet o Ate de Provènça -Apt e Agde donan Ate- an escrich Cadenet en Prouvènço, Ate en Prouvènço, viva donc Selon de Provença ! o Seloun de Prouvènço

  • 6
  • 1

Escriu un comentari sus aqueste article