Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.GuianaPeiregòrd

L’skateboard modèrne en Peiregòrd

Lo realizaire Antoine Besse mòstra la vida vidanta d’una banda d’skaters de Peiregòrd dins un vidèo entitolat Le skate moderne (L’skateboard modèrne), qu’a per tòca de mostrar l’skateboard sortit de son contèxt urban e al delà dels circuits esponsorizats. Lo filme dona la paraula a las familhas dels patinaires, a la manièra d’un documentari.
 
Lo vidèo l’a produch Dailymotion en partenariat amb Magenta skateboards e l’All Board Family, una associacion peiregòrda que favoriza l’insercion sòcioprofessionala per l’ensenhament e la practica de l’skateboard.
 
Besse fa partida del colleciu Kloudbox, compausat de fotografes, de grafistas e de videastas. Lor ponch comun es que son totes gessits de la campanha, e mai se son fòrça influenciats per las culturas urbanas: vaquí la linha directritz de lors cambadas.
 
Konbini a publicat lo vidèo e un reportatge amb una entrevista d’Antoine Besse.




LE SKATE MODERNEper kloudbox

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Gèli Grande Lairac en Agenés
2.

Pelicula (film) sens cap d'interés.
Francament , vesi pas çò qu'aquò pòrta als legeires de Jornalet .....

  • 0
  • 3
Terric Lausa Quilhan
1.

Un plan polit filme e un clunhet deliciós a Raymond Depardon

  • 7
  • 1

Escriu un comentari sus aqueste article