Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.LengadòcLengadòc BasCarcassés

Tres moments de rescontre en Carcassés

Dins aquesta setmana que seguís Pascas, los carcasseses interessats per l’occitan son convidats a tres moments de rescontre diferents e complementaris:
 
— Dimars 22 d’abril, l’estanquet mesadièr de Fasètz la Lenga en Cabardés serà consagrat a las tradicions del temps de Pascas. L’estanquet es un moment de rescontre menat en occitan a l’entorn d’una tematica dobèrta per permetre l’expression de totes e los escambis. Rendètz-vos a l’Ostal de Cabardés, a Argon, a 6 oras e mièja del vèspre.
 
— Dimècres 23, l’IEO Aude s’assòcia al Cabaret dels Amics de Le Monde Diplomatique per parlar del devenir de Catalonha e del referendum d’autodeterminacion, en companhiá del jornalista Joan-Sebastian Mora que seguís la question pel mesadièr. La discussion se tendrà en la sala del Capèl Roge (La Trivala, a Carcassona; 18h30) e serà seguida, aprèp lo repais amical, d’un recital del grop vocal Canti-Canta que farà la part bèla als cants catalans.
 
— Divendres 25, la Calandreta de Ciutat e l’IEO Aude balhan rendètz-vos a l’Ostal Sirventés (79, la Trivala, Carcassona; 18h30) per un rescontre amb Eric Fraj a l’entorn de la question fondamentala que pausa dins son libre paregut fa gaire: “Quin occitan per deman?”
 
 
 
 
IEO Aude

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article