Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

De milièrs d’afogats d’Stars Wars an recreat L’empèri contrataca

S’es tornat enregistrar lo filme amb gaireben mièg milierat de fragments realizats per d’afogats de la saga cinematografica de George Lucas

S’anoncièt fa dos ans e es ja una realitat e quitament una reüssida de las bèlas. Se tracta de la curiosa reconstitucion populara del segond filme cronologic de la sèria Star Wars(Las Guèrras de las Estelas).The Empire Strikes Back Uncut es la version de L’empèri contrataca facha a partir de quatre cents ochanta fragments enregistrats per d’afogats de la sèria de George Lucas de tot lo Mond, ben reliats. Al total, son doas oras de reconstitucion amatritz e collaborativa, çò rapòrta Vilaweb.
 
Coma dins lo primièr capítol de la sèria reconstituit en 2009, L’empèri contrataca es estat realizat amb de fragments de quinze segondas, seleccionats sus mila cinc cents proposicions arribadas de tot lo Mond.
 
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

jp la rapieta
1.

L'ai descharjat desempui lu site de Rua89 que balhava los liams, lu filme me tornet balhar la fè dins la força.

  • 5
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article