Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Kodak se reïnventa amb una nòva linha d’aparelhs numerics e amb Android

Es una de las novetats del Consumer Electronics Show que comencèt ièr a Las Vegas. Lo rival Polaroid metrà lèu en venda sa Socialmatic

S’inaugurèt ièr una nòva edicion del Consumer Electronics Show (CES) a Las Vegas (Estats Units), una fièra que mòstra las darrièras novetats en aparelhs numerics e electronics de consume. Un dels aparelhs que s’i presenta es una novetat de Kodak, la societat veterana de fòto. S’agís d’una camèra amb un sistèma operatiu Android; serà la pòrta d’intrada de la societat al mercat de la fotografia numerica.
 
En decembre, Kodak anoncièt ja qu’en 2015 lançariá un esmartfòn, una tauleta, una camèra Android e tanplan un logicial especial per far las fòtos, las editar e las partejar.
 
Lo grand concurrent istoric de Kodak, Polaroid, es tanben intrat dins lo numeric e es a mand de metre en venta la Socialmatic, una camèra que recupèra l’esperit de la fotografia instantanèa, mas en format electronic. Amb la wi-fi e Android, aquel esplech pemetrà de partejar las fòtos suls rets socials o de las estampar dirèctament amb una talha de 2x3 poces.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article