Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Una partida de fotbòl coma s’èra pas jamai vista

Lo canal de television del Club de Fotbòl de Copenaga (FC København) enregistrèt lo darrièr dèrbi amb Brondby d’un biais immersiu

Lo 8 de març passat, la liga danesa visquèt lo dèrbi entre lo Club de Fotbòl de Copenaga (FC København) e Brondby, que l’esquipa de la capitala i ganhèt per un frapant 3 a 1. Mas, al delà del resultat, aquela partida foguèt interessanta per la manièra que las camèras del canal de television de l’FC København la seguiguèron.
 
Se tracta d’una vertadièra experiéncia immersiva dins l’ambient de l’estadi, a travèrs dels plans pròches e subjectius del realizaire e del son de las grasas.
 
Aquò se pòt verificar dins aqueste resumit publicat sus YouTube, amb l’intrada dels jogaires sul terren de jòc, la reaccion del public, uns dels moments mai destacats de la partida e la celebracion finala de l’esquipa locala amb los suportaires.

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Lilian Chovèl Clarmont d'Auvernhe / Le Crest
1.

Vese pas ren d'extraordinari dins aquesta videò... Belheu qu'es pardeque z-ai pas vegut la partida d'entèira? Belheu?...

  • 0
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article