Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Que fas? Un sit qu’anóncia d’eveniments

La còla de France 3 an parlat amb los creators d’un sit Internet que fa la lista dels eveniments, amb un nom en occitan

Que fas aquesta dimenjada? Probable avètz prononciat ja aquesta frasa sens aver de responsa…
 
Aquò es acabat ara! Un sit Internet, en linha dempuèi lo 20 de març, se prepausa de far la lista de totes los eveniments culturals e esportius que se debanan en Miègjorn-Pirenèus. Sos dos creators, dos amics, vos fan la promessa de jamai pus vos languir.
 
Fa prèp d’1 an que Julien Delfosse e Jean-Frédéric Bigue aguèron l’idèa de crear que-fas.com per çò que mancavan trop d’eveniments. An volgut far un sit plan simple e a gratis per totes. Atal, se volètz saber çò que se passa dins la region o se volètz publicar una anóncia sus un eveniment qu’organizatz, pas cap de dificultat: tot es pensat per rendre las manipulacions las mai aisidas possiblas.
 
Lo Jornalet occitan de France 3 anèt al rescontre dels dos creators mas tanben d’utilizaires qu’expliquèron cossí se servisson de que-fas.com.
 
 
 
 
Sirine Tijani
Lo blòg de l’occitan de France 3



Que-fas.comper france3midipyrenees

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Lilian Chòvel Clharmont / Le Crest / Auvèrnha-bassa
3.

Par le monde de Clharmont e de Puèi-de-Doma, n'i a tanben un site que baila d'idèas de que faire a la dimenjada e que se sona "oukonva.fr". N'i a sobretot d'anonças par de concèrts que se passan dins de cafès, de festivaus o de petiotas salas...

  • 2
  • 0
Paulet Caisson
2.

Òsca a elei!

  • 1
  • 0
Bernat Barcelona
1.

Doncs endavant i aprofiteu els diumenges fent les activitats de lleure que més us estimeu. Les veus de totes dues dones i la veu de fons ... que bonic és l'occità !!!.

  • 2
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article