Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Avinhon-Barcelona a un èuro

La companhiá d’autobuses de bas còst Megabus celèbra un nòu itinerari europèu amb de bilhetas totas a un èuro

Volètz anar d’Avinhon a Barcelona en autobús per nonmàs un èuro? Es possible fins a dimenge amb la companhiá de bas còst Megabus, que son sit multilingüe es en la lenga mai pròcha de la nòstra, lo catalan. 
 
La societat d’autobuses celèbra ansin l’inauguracion d’un nòu itinerari quotidian, que sa basa es Lion, e que recamparà las vilas europèas de Barcelona e Colonha. I aurà d’estapas a Perpinhan, Montpelhièr, Avinhon, Lion, Mülhausen, Friborg, Karlsruhe, Heidelberg e Francfòrt.
 
Après aquesta operacion promocionala fins a la dimenjada, los trajèctes costaràn en mejana 15 èuros, segon las destinacions, de segur. En tot cas, ja se connècta melhor Occitània a la rèsta d’Euròpa e serà un pauc mai simple de viatjar de vilas occitanas cap a la capitala de Catalonha.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article