Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.LengadòcLengadòc BasRasés

14a edicion del Festenal de Polifonias en la Nauta Val d’Aude: doas dimenjadas e cinc concèrts

Lo GÈSPPE (grop vocal d’Esperasan) organiza, pendent doas dimenjadas, un novèl Festenal de Polifonias (catorzena edicion) amb una tièra de grops que fan la part bèla a la latinitat, al mond pirenenc e a la dobertura sul Mond. La formacion d’Esperasan, menada per Joana Labatut, assegurarà la primièra part de caduna de las cinc prestacions programadas:
 
— lo dissabte 29 d’agost, a Quilhan (glèisa, 9 oras de la nuèit): lo grop masculin de Corsega Cantu Nustrale.
 
— lo dimenge 30 d’agost, a Belvianas e Cavirac (glèisa, 4 oras del vèspre): lo còr de provençalas la Roquette.
 
— lo divendres 4 de novembre, a Codons (glèisa, 9 oras de la nuèit): lo grop feminin catalan Krregades de Romanços.
 
— lo dissabte 5 de setembre, a Eissalabra (jol cobèrt, 9 oras de la nuèit): los cantaires e percussionistas bascos de Kalakan.
 
— lo dimenge 6 de setembre, a Esperasan (glèisa, 4 oras del vèspre): lo còr masculin la Solorma de Grenòble qu’interprèta de cants d’aicí e d’endacòm mai (en occitan, còrs, armèni, ebrieu, rus, croat, italian…)
 
Cal soslinhar l’accion del GÈSPPE sus son territòri de la Nauta Val d’Aude, alargat ongan a Quercòrb (amb Eissalabra) amb una proposicion artistica de qualitat, de tarifas abordablas per totes (10 èuros lo concèrt, a res non còst pel rendètz-vos d’Esperasan) e tot aquò dins un ambient totjorn convivial que favoriza los escambis e los rescontres.
 
 
 
 
Alan Roch 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article