Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

La mitologia oficiala francesa mesa en question

Se presenta un novèl sit web que compila de citacions, d’estatitiscas, de mapas, de ligams e de testimoniatges suls “desequilibris de las societat francesa”

Es aparegut un novèl sit web que cèrca de metre en question las explicacions oficialas per comprene melhor la situacion dels pòbles de l’estat francés, mai que mai al sud de Léger.
 
Aux quatre coins de l’hexagone” (als quatre cantons de l’exagòn) es un sit web que “compila de citacions destimborladas de cèrtas personalitats, que presenta d’estatisticas que demòstran cèrts desequilibris de la societat francesa, e mai de cartas, de ligams e de testimoniatges...”
 

 
 

www.aux4coinsdelhexagone.eu

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Pirolet
1.

Mercé de nos fa conéisser aqueste siti. Mòstra -un còp de mai e jamai serà pas pro- que las messorgas e lo mesprètz son pas una invencion nòstra.

  • 12
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article