Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.GasconhaVal d'Aran

Se crearà la Federacion Aranesa d’Espòrts d’Ivèrn

Aquela competéncia de l’autogovèrn d’Aran es especificada dins l’article 57.6 de la nòva Lei d’Aran

| Arténher
La Val d’Aran aurà sa pròpria federacion esportiva d’espòrts d’ivèrn. Lo sindic d’Aran, Carlos Barrera, comuniquèt ièr al secretari general de l’espòrt de la Generalitat de Catalonha, Gerard Figueras, la volontat del Conselh General d’Aran. Aquela competéncia de l’autogovèrn d’Aran es especificada dins l’article 57.6 de la nòva Lei d’Aran.
 
Durant aquela reünion, Figueras manifestèt al sindic d’Aran lo sosten de la Generalitat de Catalonha a l’organizacion de la finala de la copa del Mond d’Snowboard Cross, que se debanarà en Aran los 19 e 20 de març, e tanben de la novena estapa del Torn de França que partirà de Vielha lo 10 de julhet que ven.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

"Tàrrega" Igualada (PP.C.)
3.

Bé! Comencem per la federió d'esports d'hivern, i de mica , en mica...doncs la resta, del pastís, es-a-dir,anar agafant sobirania, fins que un dia...Oh, L'Aran és Lliure!
No és bonic.
Endavant.
"El Tàrrega".

  • 0
  • 0
Ernèst Guevara Jr. L'Avana
2.

#1 La vòstra vida es passionanata ! Me'n senti pauca causa…

  • 0
  • 0
Donat lo grammatician
1.

lo dètz de julhet que ven, serà per ieu una gròssa jornada esportiva, serai a Vielha a la partença de l'etapa dau torn e pedalajerai tota la jornada, davant lo pòsta de television, segur e me farai totplen de comentaris en occitan de Provença

  • 3
  • 1

Escriu un comentari sus aqueste article