Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.ProvençaProvençaPaís Marselhés

Marselha: quatre mòrts per balas en trenta sièis oras

Moriguèt ièr un òme fusilhat a l’intrada de la ciutat la Paternala. Trenta sièis oras abans avián fusilhat tres òmes que regardavan lo fotbòl a la television dins una especiariá

| La Provence
Un òme d’aperaquí cinquanta ans moriguèt fusilhat ièr, a Marselha, a l’intrada de la ciutat la Paternala.  E 36 oras abans i aguèt un triple omicidi, que se passèt tanben dins lei Quartiers Nòrd de la Ciutat Focèa. Aqueles crimes pòrtan a 11 lo nombre de mòrts d’origina criminala, pendent tres meses, al País Marselhés. Segon los primièrs elements de l’enquèsta, la victima “èra pas ligada” al ret de trafec de dròga e donc es una “victima colaterala”. Es lo ret dels trafegants qu’es a l’origina del crime.
 
Lo triple crime precedent s’èra passat dins la ciutat de Bassens, a qualques centenats de mètres de la Paternala, quand tres òmes se faguèron tuar mentre qu’èran a agachar un match de fotbòl a la television, dins una especiariá, amb d’autras personas.
 
La Provence ne publica de rapòrts detalhats e d’imatges en vidèo.


Marseille : nos images exclusives après la...per LaProvence

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article