Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Munic: dètz mòrts dins una fusilhada dins un centre comercial

Sabèm pas encara las rasons de l’agression

Una fusilhada s’es debanada aqueste divendres de ser dins lo centre comercial Olympia Einkaufszentrum de Munic. L'agressor sembla que seriá una sola persona que se seriá suicidada après fusilhar la molonada.
 
Alemanha es en alèrta dempuèi diluns passat, quand un refugiat afgan de 17 ans ataquèt amb una pigassa un tren en Bavièra. L’Estat Islamic revendiquèt aquel atemptat, lo primièr en Alemanha.


Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Pirolet
2.

E los ÒZIS an pas res dich encara? Estròsi, Sarkòzy...

  • 0
  • 0
Francesc Palma de Mallorca
1.

Abans e encara l' UE defensava junt amb l'imperi e l'Otan a tota l'oposicion siria, dient pestes de que Rusia havia bombardejat hospitals, matant a població civil e que lo president Al Assat era tan dolent. Ara los militars alemans han participat en accions militars contra l'EI. Lo canvi ha estat fort, e per acò passa lo que passa. Russia no ha de menester cap ajuda per vencer a l'EI, e lo milhor es portar una política de neutralitat e seguir pas las consignas de l'Imperi.

  • 0
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article