Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Sant Seren: Aquí l’Òc prepausa de corses d’occitan als mainatges que l’an pas dins l’ensenhament

La vila aculhís la Calandreta l’Esquiròl, de corses d’occitan per adultes, e tanben benefícia de classas d’occitan dins doas escòlas publicas, un collègi e un licèu

La vila carcinòla de Sant Seren respira la cultura occitana. La pàtria de l’escrivan Pèire Brayac sèrva de nombroses locutors qu’an popat la lenga al brèç, aculhís la Calandreta l’Esquiròl, de corses d’occitan per adultes, e tanben benefícia de classas d’occitan dins doas escòlas publicas, un collègi e un licèu.
 
Pasmens, son totjorn nombroses los enfants qu’an pas la possibilitat d’aprene l’occitan a l’escòla o al collègi. Pertant, l’assocacion culturala Aquí l’Òc lor prepausa de beneficiar d’un cors los dissabtes de 15h a 16h tre lo 24 de setembre.
 
En mai d’aquò, l’associacion carcinòla, que ven de participar al forum de las associacions, a anonciadas d’autras activitats per la sason ont intram, dont la represa dels corses d’occitan per adultes los dimècres de 18h a 19h30, tre lo 28 de setembre. Aquí l’Òc contunharà tanben pendent tota l’annada d’organizar divèrsas manifestacions e de téner d’obradors.
 
Totes aqueles corses se debanaràn a l’Espaci Occitan Carcinòl, 60 avenguda Pierre e Andrée Delbos (prèp del casino), d’ara endavant dobèrt al public cada dimècres de 9h a 12h.
 
Mai d’informacions al telefòn  +33(0)6 73 62 64 63 o per email a aqui.loc@lapo...

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

francesc palma
1.

De la feina surt lo profit.

  • 1
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article