Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.GuianaBordalésEntre Duas Mars

Sant Fèrmer: grépia viventa e messa cantada en occitan

Dimenge que ven, après la grépia viventa e la messa, i aurà la possibilitat de participar d’un repais tradicional gascon

Una grépia viventa e una messa cantada en occitan se tendrà dimenge que ven, 8 de genièr a l’abadia de Sent Fèrmer (Entre Duas Mars), a partir d’11 oras
Una grépia viventa e una messa cantada en occitan se tendrà dimenge que ven, 8 de genièr a l’abadia de Sent Fèrmer (Entre Duas Mars), a partir d’11 oras | Henry Salomé
Una grépia viventa e una messa cantada en occitan se tendràn dimenge que ven, 8 de genièr, a l’abadiá de Sant Fèrmer (Entre Duas Mars), a partir d’11 oras.

La grépia viventa serà compausada de 60 personatges, un buòu, un ase, d’anhèls e de palombas. La messa cantada serà celebrada per l’abat Jòrdi Passerat e cantada pel còr lo Poton Tolosan. De librets bilingües seràn a la disposicion dels participants pels dialògs e los cants.
 

Après la messa, i aurà la possibilitat de partejar un repais tradicional compausat de potatge, de clòsca de Sant Jaume e de fruches de mar, de galina al pòt farcida de legums e ris, salada, formatge, glacet al caramèl, cafè, vin.... amb d’animacions cantadas e dançadas per la còla del Poton Tolosan.


 

Per mai d’informacions, podètz contactar Chantal Blouin al +33 (0)6 14 77 04 73, o per e-mail a chantal.blouin@ora...






Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se podètz sosténer en venent sòci dels Amics de Jornalet o de l’associacion ADÒC, contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

francesc Palma
1.

Aquestes van ben ! Un bon betlem vivent e un bon dinar, mas un pauquet per defensar los drets de viure dels animals, la galina farcida cresi que podia haver mancat.

  • 0
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article