Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

La version bèta de Google Maps mòstra la disponibilitat de pargatge

Google Maps es a assajar una nòva version bèta que mòstra als menaires la disponibilitat dels espacis per pargar, mai que mai dins d’endreches coma d’aeropòrts o de centres comercials

La disponibilitat de pargatge apareis dins la version 9.44 de la bèta de Google Maps, en seleccionar una destinacion e segon tres nivèls: aisit, mejan o limitat. Los tres se distinguiràn amb l'icòna d’una P dins un cercle, que serà blau, franc del pargatge limitat ont apareisserà en roge.
 
Aquela informacion rapòrta mai que mai los pargatges publics, dins de luòcs coma d’aeropòrts, de centres comercials o d’autres endreches importants, çò rapòrta Android Police. Aquel mèdia comenta tanben que la foncion es pas disponibla dins totas las regions.
 
D’un autre costat, la version 9.44 pòrta tanben las fòtos de l’atmosfèra de l’interior de cèrts locals de léser.



abonar los amics de Jornalet

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Escriu un comentari sus aqueste article