Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.LengadòcLengadòc BasMontpelhierenc

Jacon: un concèrt per festejar Occitània

Lo còr masculin del Cocut, lo grop de polifonias femeninas Las Cigalas, acompanhats del Chivalet de Cornonterralh, presentan l’espectacle “Occitània” lo 19 de febrièr que ven

| Lo Cocut
Lo còr masculin Lo Cocut, amb lo grop cevenòl de femnas Las Cigalas, que cantan de polifonias a cappella, presentaràn un espectacle entitolat “Occitània” lo 19 de febrièr que ven a Jacon (Montpelhierenc). A l’eveniment tanben collaboraràn los musicians del Chivalet de Cornonterralh, qu’amb lors pifres, autbòis e tambors introduiràn un espectacle que prepausa un caud-freg de romanças e de cançons galhardas sortidas dels melhors repertòris occitans.
 
L’espectacle cèrca d’èsser una exaltacion de l’occitanitat, e se tendrà dins la sala La Passerelle, que se tròba precisament en Carrièra d’Occitània de Jacon. Dura entre una ora e mièja e doas oras manca un quart, e cada grop ocupa la scèna dos còps en se succedissent a cada quart d’ora. Se clavarà amb un cant comun seguit d’un “after” a l’intrada de la sala.
 
 
Sala La Passerelle
Carrièra d’Occitània - 34830 Jacon (Montpelhierenc)
Intrada: 10 èuros (gratuit pels mens de 13 ans)
Per mai d’informacions: +33(0)6 09 55 67 02 e lococut(a)cocut.org.
 


abonar los amics de Jornalet

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Francesc Palma
2.

Brava gent !

  • 1
  • 0
Tè Vé Òc Nimes
1.

Tè Vé Òc i serà e ne farà un reportatge que se veirà puèi sus son site http://teveoc.e-monsite.com/

  • 8
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article