Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.GasconhaVal d'AranCastièro

Aran: una serada poeticogastronomica “entà lecar-mos es dits”

Es uèi lo Jorn mondial de la poesia, e en Aran l’eveniment se festeja ongan a l’entorn de la gastronomia

Es uèi lo Jorn mondial de la poesia, e en Aran l’eveniment se festeja en occitan e a l’occitana dempuèi tres ans. Ongan se tendrà una serada que son tèma central serà la “gastronomia”, un tèma que lo Musèu dera Val d’Aran consagrarà tota l’annada per metre en valor la gastronomia d’Aran, la tradicionala e la d’innovacion.
 
A partir de 22h, dins la sala d’acuèlh del Musèu dera Val d’Aran, se tendrà uèi una serada que començarà amb una introduccion brèva a la mangiscla d’Aran del sègle XVII, e puèi se tendrà un recital de poesia acompanhat de pèças musicalas tradicionalas, e de la tasta de cadun dels plats poetics aprestats.
 
Lo Musèu dera Val d’Aran organiza l’eveniment en collaboracion amb l’Archiu Generau d'Aran, l’Airau de Politica Lingüistica deth Conselh Generau d'Aran, las bibliotècas municipalas de Vielha e Naut Aran, l’Escòla Musicau Val d'Aran e l’Escòla Tchaikovsky.
 
 
 
Nhacs poetics, era gastronomia ena poesia
uèi dimars, 21 de març 2017 a 22h
Musèu dera Val d'Aran
Tor deth Generau Martinhon
Carrèr Major, 26 - 25530 Vielha (Val d’Aran)
Mai informacions al +34 973 64 18 15.
 


abonar los amics de Jornalet
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article