Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.LengadòcLengadòc NautTolosan

Tolosa: Eric Fraj e Primaël Montgauzí dijòus que ven a l’Ostal d’Occitània

Lo darrièr dijòus de cada mes, l’Ostal d’Occitània de Tolosa organiza una serada gratuita per passar un bon moment en occitan e a l’occitana

Lo darrièr dijòus de cada mes, l’Ostal d’Occitània de Tolosa organiza una serada gratuita per passar un bon moment en occitan e a l’occitana, e en aquesta ocasion es la cançon poetica tolosana que serà a l’onor. Dijòus que ven, 27 d’abril, i aurà un concèrt de tria amb Eric Fraj e Primaël Montgauzí. Coma d’abitud, La Topina assegura de bon beure e de bon manjar.
 
Eric Fraj es un cantautor occitan plan conegut, qu’acompanhat de sa guitarra, o a cappella, interprèta tant sas creacions coma los grands poètas del país e d’endacòm mai. De son costat, lo gascon Primaël Montgauzí,  que foguèt tanben cronicaire de Jornalet, presentarà son darrièr trabalh consagrat a la “libertat”.
 
L’eveniment es organizat per Convergéncia Occitana e La Topina.
 
 
 
Dijòus Concèrt : Eric Fraj e Primaël Montgauzí
27 d’abril a 19h
Ostal d’Occitània
11, Carrièra Malcosinat - Tolosa
Mai d’informacions sus l’eveniment de Facebook.
 
 
abonar los amics de Jornalet
 
 




 
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article