Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

La nòva version de Google Earth porgís un realisme estonant

Una opcion 3D permet de veire d’espacis urbans o naturals amb una susprenenta qualitat

Google Earth a fach un saut qualitatiu espectaclós en sa nòva version que ven de s’anonciar, la primièra de las darrièrs doas annadas. Se i pòt accedir amb lo navigador Chrome, mejançant aqueste ligam, o ben per mejan de l’aplicacion per Android.
 
De remarcar d’un costat l’estonanta qualitat amb la quala se pòt veire tota mena d’endreches amb l’opcion 3D, que sián d’espacis naturals o de sits urbans. Vejatz en seguida Bordèu del monument als Girondins estant, lo centre vila de Marselha, Tolon, Vielha, la Gàrdia o la montanha de Bugarag.
 










 
En mai d’aquò, i a tanben una foncion amb la quala Google Earth vos menarà a un luòc inesperat, e las cartas postalas o cartas d’informacion per aver mai d’entresenhas o per partejar amb d’autres internautas.
 
 
abonar los amics de Jornalet
 
 




 
 

Etiquetas

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Francesc Palma
1.

Lo polit Port Vielh de Marselha, amb sas barcas catalanas, un signe de la navegacion, qu' es pert en lo temps fins arribar a entroncar amb las formas que tenien naus romanas. Bela ciutat aquesta molt mai que París, la protegida per las agèncias de viatges, que menan los turistairas coma ramats a veire la torra infidela. Ont vol anar ? A Marselha. Más que hi ha alà, perquè hi vol anar ? Perquè me dona la gana. Men foti d'anar a París !

  • 1
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article