Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Bansky ofrís un present als britanics que votaràn pas pels conservators

L'artista demanda que li manden una fotografia amb la bilheta de vòte

L’artista Banksy a ofèrt un present als britanics de las circonscripcions de Bristol North West, Bristol West, North Somerset, Thornbury, Kingswood e Filton que vòten pas pels conservators a las eleccions del Reialme Unit que se tendràn deman. Dins una nòta publicada sus son sit web, Bansky a assegurat que mandarà una impression exclusiva als votants que li manden una fotografia que demòstre qu'an pas pres la bilheta del Partit Conservator.
 
L’avocat de l’artista a explicat qu'es una iniciativa de divertiment e que Bansky cèrca pas d’influir sus las decisions dels electors. A mai, a apondut que lo present a pas cap de valor monetària e qu’es pas qu’un remembre del material de la campanha electorala.
 
Banksy es un artista tant conegut coma desconegut. Son òbra engatjada, especialament a Calais, es fòrça celèbra, mas se desconeis son identitat. Dempuèi qualques annadas l’artista a mostrat un interès constant pel conflicte en Palestina, amb de memorablas òbras que denóncian la situacion e critican las politicas de l’estat d’Israèl, dont la bastison de la barralha de separacion, e s’es engatjat amb una ostalariá qu’evòca aquela barralha.

 


abonar los amics de Jornalet
 

Etiquetas

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

francesc palma
1.

Corbin ha dit que canbiarà la política exteriora que s'aplica actualament (los terroristas interiors e los qu'envian a Siria per derrocar Al Assat), perquè es la causa de los atemptats terroristas a Anglaterra.

  • 1
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article