Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Depardieu al desfilat militar de la Corèa del Nòrd

L’actor francés èra dimenge dins la tribuna principala d’espectators del desfilat en onor del 70n anniversari del país

La Corèa del Nòrd festegèt dimenge passat lo 70n anniversari de la fondacion del país. Demest los eveniments se debanèt un desfilat militar sens missils intercontinentals e amb un discors sens escomesas a d’autres païses. Dins la tribuna principala d’espectators del desfilat i aviá l’actor francés Gérard Depardieu. Entre d’autres engatjaments, de còps que i a contradictòris, coma las candidaturas de Nicolas Sarkozy a la presidéncia francesa, l’actor a sostengut lo Partit Comunista Francés e lo regim castrista.
 
Depardieu adoptèt lo ciutadanatge rus lo 3 de genièr de 2013 e renoncièt al passapòrt francés per estalviar d’impòstes e coma mesura de protèsta contra las mesuras fiscalas qu’anoncièt François Hollande, que voliá aumentar lo taus d’imposicion dels revenguts pus nauts fins al 75%. Depardieu recebèt lo passapòrt de las mans del quite president Vladimir Putin.

 




abonar los amics de Jornalet

 

Articles relacionats

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

francesc palma
3.

Què ha ajudat al Partit Comunista, acò va pla., que li plats Russia acò va ben ,e que vaja a la festa de a desfilada a Corea del Nord açò ja es fabulós !

  • 1
  • 0
Mèfi ! 31
2.

Le Deperdiu es un mixte d'antiamericanisme e d'antifiscalisme. Es passat dins l'Autre Monde...Un migrant al revèrs...Le pròpri del comedian, aquò's la comèdia...


  • 2
  • 2
Pirolet
1.

Ara, la competicion de ventrèsca fa la una!

  • 2
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article