Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Montpelhièr per la liberacion dels presonièrs politics catalans

La Carmagnole e la Liga dels Dreches Umans organizan dissabte venent un eveniment de sièis oras amb de debats, de conferéncias e de concèrts a prepaus d'aquela situacion

Montpelhièr aculhirà dissabte que ven, 18 de mai, un eveniment per la liberacion dels presonièrs politics catalans, a l’iniciativa de La Carmagnole e de la Liga dels Dreches Umans. Lluís Llach serà present e l'eveniment se tendrà de 18h a 22h en çò de La Carmagnole, al numèro 10 de la Carrièra Haguenot del Clapàs.
 
Segon los organizaires, se cèrca de portar de responsas a la situacion de “nòu responsables politics, qu’an pas comés cap de violéncia” e que se tròban  “detenguts dempuèi l'auton de 2017 e menaçats d’èsser condemnats a fins a vint e cinc ans de preson... dins un país democratic”.
 
L’eveniment començarà a 16h amb de vidèos documentaris. A 18h, i aurà un debat amb lo cantador istoric Lluís Llach e l’èx-deputat catalan Claude Schouler, jurista e delegat regional adjonch a la magistratura.
 
L’eveniment se clavarà amb un concèrt a 21h amb de musicians de l’associacion catalana Musicians per la Libertat.
 
 




abonar los amics de Jornalet

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Pitaluga
2.

Contra lo silenci que nega los faches, cal informar, informar, informar...

  • 7
  • 0
francesc palma
1.

Per la libertat del presos politics per haver fait un referendum, reconegut a les Nacions Unidas e los Drets Humans. Visca los presoniers politics catalans !

  • 6
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article