Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.GuianaBordalésLibornés

Liborna: lo menaire d’un tren cargat de blindats l’abandona,  avent ja fach sas oras de trabalh

Lo tren portava de blindats del 31n regiment de Castelsarrasin que devon desfilar a París lo 14 de julhet

| Pixabay
Un tren de mèrças l’abandonèt lo conductor a la gara de Liborna en estimant qu’el aviá ja fachas sas oras de trabalh. Lo tren transportava de blindats del 31n regiment de Castelsarrasin que devon desfilar a París lo 14 de julhet que ven, çò rapòrta Sud Ouest.
 
Aquel arrèst èra pas previst en gara de Liborna. Lo tren deviá passar la nuèch a la gara de Horcada, a Begla, abans de reprene sa rota per París.
 
Sembla que lo tren prenguèt de retard a Vairas, çò qu’aguèt per consequéncia que lo conductor despassèt son temps de trabalh en passant per Liborna. Per tant, aquí arrestèt lo tren e partiguèt. Calguèt esperar quatre oras per trobar un autre menaire que portèsse lo convòi a la gara de Horcada. Segon Fret SNCF, se tracta d’un “problèma de coordenacion” e “lo conductor èra pas en fauta”.
 





 
 

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

francesc palma
1.

A fait lo correcte lo conductor del tren.

  • 2
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article