Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Occitània se mòstra solidària de Catalonha

Demandam als legeires que nos manden d’imatges e de rapòrts

Las mòstras de solidaritat amb Catalonha se son manifestadas nombrosas internacionalament. En Bascoat s’es debanat de manifestacions multitudinàrias a Bilbao e Sant Sebastian, e tanben Madrid a vist una manifestacion de massa en solidaritat amb la lucha del pòble catalan. D’autres acamps an agut luòc en Astúrias, Aragon, Galícia, Andalosia, Alemanha, Escòcia, Itàlia, Quebèc, Bretanha e endacòm mai.
 
En Occitània, los acamps de solidaritat amb lo pòble catalan se son faches dins fòrça vilas. De legeires de Jornalet nos an mandat d’imatges de Vielha, d’Ais de Provença, Niça e Pau, mas sabèm que plusors se’n son tenguts endacòm mai.
 
Ara la còla de Jornalet voldriá far un reportatge grafic d’aquela solidaritat occitana amb lo pòble catalan, e demandam a nòstres legeires que nos manden d’imatges e de rapòrts.
 
 
Vielha
 

 
 
Pau
 

 
Niça
 

 
Tolosa
 

 
Ais de Provença
 
 

Tolon


 
Kemper (Bretanha)
 

 
Sant Sebastian (Bascoat)
 
 
 
Madrid
 
 
 
Berlin
 
 
 
Montréal (Quebèc)
 
 
 


abonar los amics de Jornalet
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

francesc palma
1.

Sempre la fraternitat a estat la nostra bandera. Quan necessitam ajuda sabem qu' Occitania mos ajudarà, quan es Occitania que la necessita aqui som.

  • 7
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article