Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.LengadòcLengadòc BasRasés

Es desaparegut un avion que s’enaurèt diluns de Puègverd

Un avion motoplanador del tipe Silent 2, amb una persona a bòrd, es recercat. Desapareguèt quand subrevolava Lengadòc a l’entorn de Carcassona, segon d’informacions de L’Indépendant.
 
L’avion es un planador dotat d’un motor que li permet de s’envolar tot sol. Segon las informacions de la prefectura de Carcassona, partiguèt de l’aerodròm de Puègverd (Rasés), diluns 5 de mai a 10h45, per un vòl de léser. Es immatriculat 25 YD.
 
Encara se sap pas l’identitat del pilòt, que comptava de profechar dels corrents de vent per subrevolar los Pirenèus. L’RCC de Lion demanda que tota persona que pòsca balhar d’informacions contacte lo +33 (0)4 72 54 86 86.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Pirolet
2.

Rènnas del castèl-Bugarach-Puègverd: avèm completat lo triangle de las Bermudas sus tèrra! Espèri que lo pilòt s'aurà pogut pausar endacòm e que ne'n serà pas que per una brava paur.

  • 2
  • 0
Pirolet
1.

Rènnas del castèl-Bugarach-Puègverd: evèm completat lo triangle de las Bermudas sus tèrra! Espèri que lo pilòt s'aurà pogut pausar endacòm e que ne'n serà pas que per una brava paur.

  • 3
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article