Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Google quita uèi de vendre sas lunetas intelligentas

L’entrepresa a decidit de ne suspendre la venda, e mai se contunharà de trabalhar amb lo prototipe

Google quita de vendre sas lunetas intelligentas a partir de uèi. La decision es arribada après un periòde d’assages: aquelas lunetas, apeladas Google Glass, an recebut fòrça criticas car bensai menaçarián la vida privada e crearián de problèmas de seguretat publica.
 
Es aital que Google acaba son programa Glass Explorer qu’a demandat lor vejaire a de milièrs de personas qu’avián assajat las lunetas e que suggerissián de modificacions.
 
Mas Google a l’intencion de contunhar de trabalhar amb lo prototipe e de perfeccionar lo dispositiu per lo metre en venda puèi.
 
Las Google Glass pòrtan un petit ecran sus un costat per navigar per Internet, per recebre d’informacion, per entregistrar de filmets e per far de fotografias. Se metèron en venda en abril passat, mas solament se podián crompar amb una invitacion especiala de la societat.

Articles relacionats

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Matieu Castel Marselha
2.

#1 En realitat, Google quita ren de tot. Lei google Glass van ara passar a la preparacion de sa comercializacion :

http://www.nextinpact.com/news/92759-google-glass-fini-incubation-place-aux-preparatifs-commerciaux.htm

  • 0
  • 0
Lutz
1.

Mouhahahaha ! Quina capitada !

  • 5
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article