Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.GuianaCarcinCarcin Blanc

La Talvera organiza un encontre musical entre Carcin e las Valadas

Vaur e Caors aculhiràn los 5 e 6 de febrièr que venon de balètis e d’estagis de danças de las Valadas e de clarineta

Los 5 e 6 de febrièr que venon, la Talvera prepausa un encontre musical amb las Valadas d’Occitània amb los grops Dario & Manuel Big Band (Val Vermenanha) e la Granja (Carcin).
 
Lo programa prepausa lo 5 de febrièr a Vaur (Galhaqués), a 21h a la Sala de las Fèstas, un balèti amb Dario & Manuel Big Band e la Talvera, ont i aurà la possibiitat de restauraciona amb una sopa de formatge.
 
L’endeman, dissabte 6 de febrièr, se tendrà a Caors (Carcin Blanc) un estagi de danças de las Valadas amb Danièla Mandrille e un estagi de clarineta amb Dario Avena. En mai d’aquò, a 21h i aurà un balèti amb las tres bandas: Balèti amb Dario & Manuel Big Band, la Granja e la Talvera.
 
L’estagi, amb reservacion desirada, ten un prètz de 15 èuros. L’intrada als balètis serà de 7 e 5 èuros respectivament, e gratuita pels qu’an mens de 12 ans.
 
Per mai d’informacions podètz telefonar al 0033 (0)5 63 56 19 17 o escriure a talvera@tal...
 
 
 
 
 



Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Francesc Palma
1.

Acò es bon, sopa al formatge, balh de la terra pas dels ianquis, festa, carnaval, bon vin de la terra, se pot ser d'un bon boquet, amb bones balhadores e balhadors. Las donas que saben balhar son mai polides.

  • 1
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article