Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

La BBC s’engana e mòstra d’imatges d’un gorilla en plaça de Nicola Sturgeon

Un presentaire del programa s’es excusat sul pic e o a atribuit a una error

La presentaira de l’emission BBC Breakfast, Naga Munchetty, explicava a l’audiéncia que pus tard conversarián amb Nicola Sturgeon, la primièra ministra escocesa, quand l’ecran mostrèt un gorilla en luòc d’Sturgeon. Lo copresentaire del programa, Charlie Stayt, se desencusèt sul pic: “O planhi, es fòrça clar que son pas los imatges que vos voliam mostrar, excusatz-me. L'istòria que ne parlarem puèi, coma o auretz pogut devinar pels images, parla d’un gorilla que s’en enfugit del zòo de Londres”.
 






Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se podètz sosténer en venent sòci dels Amics de Jornalet o de l’associacion ADÒC, contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Pirolet
1.

S'engana a de bon? O fa coma los diagos que s'amusan a far de trastadas en pensant d'avança que diràn qu'o an pas fach exprès?

  • 2
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article