Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.LengadòcLengadòc BasCostiera de Nimes

Nimes: panica en causa d’una militara armada que fasiá un exercici

L’alèrta mobilizèt un quarantenat de policièrs estatals e sièis policièrs municipals

| Midi Libre
Una militara armada que passejava per carrièras semenèt la panica ièr dimècres de matin a Nimes. Devèrs 11h, plusors abitants de Nimes senhalèron una femna en trelís militar, munida d’una arma pesanta, que se desplaçava a pè dins lo sector de Monjardin, çò rapòrta Midi Libre.
 
L’alèrta mobilizèt un quarantenat de policièrs estatals e sièis policièrs municipals, del temps qu’un oficièr dels pompièrs corriá al comissariat per coordenar una intervencion eventuala dels socorses.
 
Mas en realitat s’agissiá d’una militara que partissiá per un exercici, e que puèi la vegèron montar a bòrd d’un veïcul de l’armada.

 





Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se podètz sosténer en venent sòci dels Amics de Jornalet o de l’associacion ADÒC, contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Etiquetas

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

francesc palma
1.

Una folha que volia far paur a la gent, que cal que sia denuciada perquè hi torne pas a ho far.

  • 0
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article