Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Mai d’ochanta mòrts dins un atemptat de l’Estat Islamic al sud de Bagdad

Un camion explosiu espetèt dins una estacion de servici al costat d’un restaurant plan frequentat per de pelegrins shiitas que fan la rota devèrs la vila santa de Karbala

| #Alalam
Almens ochanta personas mòrtas es lo tragic bilanç de l’atemptat terrorista que lo patiguèt dijòus passat la vila d’Hilla, a un centenat de quilomètres al sud de Bagdad (Iraq). Un camion explosiu espetèt dins una estacion de servici al costat d’un restaurant plan frequentat per de pelegrins shiitas que fan la rota devèrs la vila santa de Karbala.
 
L’autoproclamat Estat Islamic a revendicat l’atemptat. Es pas la primièra ataca que fan las milícias jihadistas fòra lo territòri que contraròtlan en revenge contra la campanha militara sus Mossol, qu’es la darrièra granda vila a las mans dels terroristas.
 
 
Al Jazeera: Iraq: Scores killed in petrol station Hilla attack
 




Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se podètz sosténer en venent sòci dels Amics de Jornalet o de l’associacion ADÒC, contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

francesc palma
1.

L'Imperi paga perquè facin atemptats.

  • 0
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article