Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Vernissatge de l’exposicion de fòtos de la seccion Art & Com e Ev’Òc

Vos convidam a intrar dins la rèirescèna dels mestièrs de l’ombra e lo biais qu’an los estudiants d’Art & Com amb la participacion d’estudiants del Mastèr Ev’Òc, de veire aqueles professionals

Dins lo mond del trabalh, un fum de professionals balhan tota lor energia per donar forma e vida a lor creacion. Avèm causit d’anar espepissar las personas que trabalhan dins l’ombra dels mestièrs de l’art, la comunicacion e l’espectacle viu, cordurièra, laütièr, regidor, professora de dança, coregrafa, etc.

 

Vos convidam a intrar dins la rèirescèna dels mestièrs de l’ombra e lo biais qu’an los estudiants d’Art & Com amb la participacion d’estudiants del Mastèr Ev’Òc, de veire aqueles professionals.

 

Lo vernissatge se debanarà a Tolosa lo 27 de genièr a la sala Kantor, al numèro 56 de la Carrièra del Taur a 18h , puèi l’exposicion se mostrarà a l’ABC, al numèro 13 de la Carrièra de Sant Bernat de Tolosa lo 20 de febrièr.


 
 
 
Magalí Barceló





Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se podètz sosténer en venent sòci dels Amics de Jornalet o de l’associacion ADÒC, contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

francesc Palma
2.

La foto es una part de l'art gràfica,cresi molt objectiva. La pintura a mai possibilitats d'expression subjectiva,lo que l'anima de cadescun sent ,e los que han mai de personalitat cridan l'atencion.

  • 0
  • 0
lo catarrós
1.

mestiers de l'ombra ? La fotografia ei venguda un sieisen sens dempuei que se ne fai de miliardassas de milions e que costan ren, totis tant que siam,se siam trzansformats en fotografs geniaus , bord que dessus aqueu milierat de fotos que fem cade jorn,estatiscament dèu ben n'i aguer un, de cliché, que siegue geniau e que s'ameritèsse de passar a la posteritat ! e aquelies estudiants se rompon pas la neneta a quichar sus lo boton, quente mestier agradiu de l'èra electronica "principianta" !

  • 2
  • 9

Escriu un comentari sus aqueste article