Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Pel primièr còp una femna fa l’arbitra dins la Bundesliga alemanda de fotbòl

Li dison Bibiana Steinhaus, es agent de polícia e aviá ja arbitrat dins de categoriás inferioras. A recebut cinc prèmis de la federacion alemanda de fotbòl

| Bundesliga.com
Dimenge passat, 10 de setembre, foguèt una jornada istorica per la Bundesliga de fotbòl alemanda. Pel primièr còp una femna faguèt l’arbitra. Jogavan a l’estadi olimpic de Berlin las esquipas Hertha de Berlin e Werder de Brèma que finiguèron que foguèron tant a tant 1-1.
 
Ela s’apèla Bibiana Steinhaus, es agent de polícia e a 38 ans. Coma arbitra ven d’èsser promoguda a la categoriá maximala del fotbòl alemand après arbitrar dins las ligas 2 e 3. En mai d’aquò, a recebut cinc prèmis de la federacion alemanda de fotbòl.
 
A l’ocasion de l’eveniment istoric, l’esquipa Hertha de Berlin decidiguèt de reduire a la mitat lo prètz de las intradas per las femnas. 

 


abonar los amics de Jornalet
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Pirolet
1.

La primièra femna qu'arbitra una patida de fotbòl... Enfin, fa mai d'un parelh de lustres que na Angela o arbitra tot en Alemanha!

  • 0
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article