Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Nòu portal d’aprendissatge en linha de l’aranés

S’agís del Club Aranés, un ponch de rescontre de las personas que vòlon aprene l’occitan de la Val d’Aran e ne melhorar lors coneissenças

Lo Club Aranés es un ponch de rescontre de las personas que vòlon aprene l’occitan de la Val d’Aran e ne melhorar lors coneissenças per mejan de material formatiu, de forums de discussion e d’activitats interactivas.
 
S’agís d’una plataforma d’aprendissatge en linha e de divulgacion de l’occitan d’Aran, que seguís una iniciativa de l’Associacion Culturala DiversiaWorld e Cordills Lligats, doas associacions sens tòca lucrativa, qu’an centralizat dins un sit web totes los ressorsas per aprene e practicar la lenga. Lo sit ofrís un espaci d’aprendissatge interactiu, aisit e complet, de mai d’un nivèl amb divèrses materials.
 
De vesitar: www.aranes.club
 
 

 


abonar los amics de Jornalet
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Ribera Verdun
2.

Es pas possible d'installar lo logicial ambe email. De mai, l'escritura es pas lisible.
Lo Jornalet poiria demandar al Club Aranés cossi utilizar aquesta atruna ambe un email escrit en francés.
Ieu, soi força interessat per aquò, vist que soi inscrit al cors A d'aranés del Conselh Generau d'Aran, malgrat que demòri a 160 quilometres de Vielha.
Aran es l'espèr d' Occitània tota. Es per aquò qu' assagi d'aprene l'aranés.

  • 1
  • 0
Mèfi! 31
1.

I a pas cap de comentari e perqué?
De que n' pènsan lo monde occitanista profesional?
Aquò es una brava aisina per ajudar les grandis a transméter als filhòts e filhòtas.

  • 2
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article