Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

D'afrontaments entre curds e turcs a l'aeropòrt de Hannover

Qualques desenats de curds e simpatizants protestavan contra las menaças de Turquia d’ocupar un còp de mai lo Curdistan sirian

Una protèsta contra las incursions de l’armada turca en Rojava, que se tenguèt diluns passat a l’aeropòrt de Hannover, finiguèt en bagarra entre curds e turcs, doas comunautats amb un grand nombre d’abitants en Alemanha.
 
Qualques desenats de curds e simpatizants protestavan contra las menaças de Turquia d’ocupar un còp de mai la region curda de Siria en tot concentrar de tropas sus la frontièra, coma raportàvem ièr sus Jornalet.
 
Los manifestants cridavan “Erdoğan faissista!” e “Erdoğan terrorista!”, e finiguèron qu’afrontèron fisicament los turcs presents l’aeropòrt. Fin finala, foguèt de mestièr l’intervencion de la polícia.
 
 
 


abonar los amics de Jornalet

Articles relacionats

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

francesc palma
1.

Erdogan terrorista! , Erdogan fachista!

  • 4
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article