Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Vidèo vertiginós dempuèi lo ponch mai naut de Nòva York

Una camèra a enregistrat l’installacion de l’antena de telecomunicacions de l’One World Trade Center, a 541 mètres

Las òbras de l’One World Trade Center de Nòva York son a progressar. Lo 10 de mai passat se placèt la pèça mai nauta de la bastissa, una antena de telecomunicacions que fa que lo gratacèl eiretièr de las Tors Bessonas siá lo tresen mai naut del mond, amb 541 mètres. L’Autoritat Portuària de Nòva York e Nòva Jersey installèt una camèra GoPro sus l’antena, per enregistrar un vidèo vertiginós sus l’installacion del pal.
 
L’One World Trade Center, amb cent quatre estancis, comencèt de se bastir en abril de 2006 e es previst que s’inaugurarà a la fin d’ongan.
 
Amb l’installacion d’aquela antena, lo gratacèl a atench la nautor maximala de 541 mètres, es a dire 1776 pès, un nombre simbolic perque fa referéncia a l’an de l’independéncia dels Estats Units.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article