Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Lo Parlament Neerlandés demandarà a l’UE de retirar las subvencions a la corrida

| George M. Groutas
Lo Parlament Neerlandés acceptèt a l’unanimitat la proposicion del Partit pels Animals (PVDD) de demandar a l’Union Europèa la retirada de las subvencions agricòlas que camoflan lo finançament dirècte de la corrida.
 
Cada an, de desenats de milions d’èuros provenent de l’Union Europèa s’utilizan per la mantenença de la corrida, a travèrs de las subvencions agricòlas en Espanha, destinadas a l’elevatge de taures de combat. De fach, totes los taures que morisson a l’espanhòla dins las arenas occitanas son elevats en Espanha.
 
Los olandeses considèran indispensable que l’Union Europèa quite de finançar la tortura d’animals e, per aquò, se portarà aquela demanda dirèctament del Parlament Neerlandés al Parlament Europèu.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Pimflòid
1.

A l'unanimitat!??!! Viva l'Ollanda!

La corrida interdita en Catalonha e ara aquò. Qu'èm suu bon camin!

  • 4
  • 2

Escriu un comentari sus aqueste article