Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Catòrze biaisses originals de dobrir una botelha de bièrra

Un vidèo qu’amassa d’alternativas s’òm a pas de descapsulador

Quantes còps avètz agut en mans una botelha de cervesa o de quina que siá autra bevenda e vos sètz avisats qu’aviatz pas de descapsulador a posita? Mai d’un cop, vertat? E quitament avètz tanplan ensajat de la dobrir, en capitant ben o mal, amb quin que siá objècte. Dins aqueste vidèo, lo mond de Watercooler nos prepausan catòrze biaisses pro efectius, e pas brica convencionals, de far sautar una capsula (o tap corona).
 
Demièg los exemples compreses, qualques unes son mai reüssits que d’autres, per exemple dobrir amb una boita de las letras, amb un martèl, amb una pèça de moneda, amb un plat de bicicleta e quitament amb un orinador.
 
Las possibilitats se limitan pas a las catòrze proposicions mençonadas dins lo vidèo: de fach, los autors se son inspirats del libre 99 ways to open a beer botllet without a bottle opener.


 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Alan Roch Carcassona XIII
1.

Visca lo tira-tap e las cantinas de vin !

  • 3
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article