Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Zuckerberg tròba “decebent” que se melhore sonque “la connexions a Internet dels rics”

Lo fondador de Facebook a defendut que “totòm dins lo Mond deu aver Internet”, pendent una conferéncia a Barcelona

| ACN
Segon lo fondador de Facebook, Mark Zuckerberg, es “decebent” que se trabalhe per melhorar e per far mai rapida “la connexion a Internet dels rics” del temps que divèrses païses paures i an pas accès. “Cresi que totòm dins lo Mond deu aver Internet”, çò diguèt diluns passat, pendent una conferéncia dins l’encastre del Congrès Mondial dels Mobils que se debana a Barcelona. Dins aquel sens, Zuckerberg defendiá son servici Free Basics, que trabalha per ofrir Internet gratuitament en Índia, e que ven d’èsser enebit dins aquel país.
 
Zuckerberg ramentèt qu’en 2020 se prevei que lo ret 5G siá desplegat en Euròpa, del temps que i aurà 3 miliards de personas dins lo Mond qu’auràn pas de connexion.


Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Iceberg & Feuerberg
3.

Zuckerberg ? Una montanha de sucre ? Quina doçor, pecaire ! Desvelopar cap als mai paures, es developar lo mercat publicitari cap al mai grand nombre. Non es pas generós, aiçò ?

  • 2
  • 0
Guilhèm Thomas Tolosa
2.

Es pas Facebook o Google que van porgir a la libertat per totes a e sus l'internet. Son dos servicis que participan a l'alienacion de sos utilisators a sos mejans.

Passariá per la fondacion de rets alternativas bastidas amb la mesa en comun de servidors o d'ordenadors. Pas per aqueles espacis publicitaris que son Facebook e Google.

  • 4
  • 0
Pirolet
1.

Aicesta declaracion d'en Zuckenberg es de comunicacion.com o m'engani?

  • 3
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article