Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Montpelhièr: la lucha cantada en occitan es presenta al Festenal de las Luchas contra las Discriminacions

Un talhièr precedirà los concèrts d’Urban Balèti e dels Doctors de Trobar, e s’acabarà amb lo microfòn dobèrt a l’expression del public

| Doctors de Trobar
La lucha cantada serà la protagonista aqueste dijòus 7 d’abril a Montpelhièr. Un talhièr sul tèma precedirà los concèrts d’Urban Balèti —quora lo balèti de l’Esplanada rescontra l’hip-hop— e dels Doctors de Trobar —quora l’hip-hop es dins la continuitat de l’art poetic dels trobadors—. Puèi, los qu’auràn participat al talhièr, e los que gausaràn, auràn lo microfòn dobèrt.
 
L’eveniment, que se debana dins l’encastre del Festenal de las Luchas contra las Discriminacions, es organizat pels movements d’estudiants montpelhierencs Solidaris-Estudiants e lo MEDÒC dau Clapàs.
 
 
Programa
 
— 18h30: talhièr d’escritura sus lo tèma de la lucha cantada
 
Concèrt
 
— 20h30: Urban Balèti (quora lo balèti de l’Esplanada rescontra l’hip hop del canton!)
— 22h30: Doctors de Trobar (quora l’hip hop es dins la continuitat de l’art poetic dels trobadors!)
— 23h00: microfòn dobèrt!
 
Coma de costuma, es a gratis, amb un bar de prètz agradiu. L’entrada se fa del costat de Verdbòsc [Vert Bois] a comptar de 21h.
 
Podètz jónher l’eveniment sus Facebook.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

francesc palma de mallorca
1.

Ben fait, una bona causida per aprene junts causas de profit.

  • 0
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article