Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Acòrdi entre l’IEA-AALO e Jornalet per la venda de libres

Dins las setmanas avenidoiras, la botiga de Jornalet metrà en venda las publicacions de l’acadèmia aranesa

| Zep Armentano

Tèxte legit

La botiga de Jornalet distribuirà las principalas publicacions de l’Institut d’Estudis Araneses – Acadèmia Aranesa de la Lenga Occitana ( IEA-AALO) en seguida d’un acòrdi signat per l’acadèmia aranesa e l’associacion ADÒC, que fa venir possible aqueste quotidian en linha.
 
La tòca de l’acòrdi es de cooperar per ajudar a la promocion e la difusion de las publicacions de l’IEA-AALO e tanben d’aviar una experiéncia innovanta pertocant los canals de venda de libres.
 
Per tant, dins las setmanas avenidoiras, dins la botiga en linha de Jornalet se poirà aquerir las divèrsas publicacions de nòrma lingüistica de l’aranés e de l’occitan estandard de l’IEA-AALO e tanben qualques unas de sas publicacions divulgativas e literàrias.

abonar los amics de Jornalet

 

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

francesc Palma
1.

Va plan ! E fixatz vos que la fonètica aranesa conserva las -a,-as finalas e l'Occitan Larg resultant es d'una plana comprension. Plan segur !

  • 4
  • 6

Escriu un comentari sus aqueste article