Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

China fa de manòbras militaras a l’entorn de Taiwan

Es la responsa a la vesita de la presidenta de la Cambra dels Representants dels Estats Units, Nancy Pelosi, dins l’illa que la considèra Pequin coma un territòri rebèl

Tèxte legit

China fa de manòbras militaras fins a dimenge a l’entorn de Taiwan. Es la responsa a la vesita de la presidenta de la Cambra dels Representants dels Estats Units, Nancy Pelosi, dins l’illa que la considèra Pequin coma un territòri rebèl.
 
La vesita de Pelosi durèt mens de 24h —èra la mai importanta d’un dirigent estatsunidenc en vint e cinc ans—, mas sufiguèt per ofensar las autoritats chinesas que jutjan que s’agís d’una provocacion dels Estats Units .
 
Pelosi rescontrèt la presidenta taiwanesa, Tsai Ing-wen, e li manifestèt l’engatjament dels Estats Units d’abandonar pas l’illa fàcia a las menaças chinesas. Mentretant, China anoncièt que i auriá de consequéncias.

 
 
 
 


abonar los amics de Jornalet

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article