Bandièra01 1180x150: País Invisible

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.GasconhaBearnGramont

Bidaishe: la CAPB que cèrca un encargat de desvolopament de l’occitan gascon

La Comunautat d'Aglomeracion País Basco que cèrca un encargat de desvolopament de las lenga e cultura occitanas gasconas

La Comunautat d'Aglomeracion País Basco que cèrca un encargat de desvolopament de las lenga e cultura occitanas gasconas, òmi o hemna. Que participarà a l'elaboracion deu huelh de rota dedicada a las lenga e cultura occitanas gasconas, qu'assolidarà l'acompanhament de las comunas, deus establiments com las ninoèras o los arcuelhs de lésers, qu'ahortirà la mesa en hialat deus actors culturaus.
 
Qu’es un emplec permanent a dia basat a l’Ostau de la Comunautat de Bidaishe (Gramont).
 
Qu’es cercada ua persona dab ua bona mestresa de l'occitan, coneishenças deu quadre reglamentari de las collectivitats territoriaus, un bon saber de la politica lingüistica e deus actors deu parçan.
 
Rendetz-vos suu sit Internet de la CAPB entà vs’avisar de l'auhèrta! La candidatura qu’a d’estar enviada au mei tard dimars lo 3 de genèr per corric a l'adreça: recrutement@communaute-paysbasque.fr
 
 
 
CAPBabonar los amics de Jornalet

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article